Theatervoorstelling over seksueel geweld

Jong theatermaker Yael Korse speelt haar productie ‘Ik ben oké’ voor het eerst bij Stadkamer op dinsdagavond 6 december. ‘Ik ben oké’ is een solovoorstelling over seksueel geweld om taboes te doorbreken: veel vrouwen houden het voor zich en kunnen er niet over praten. We moeten dit gesprek wel met elkaar aangaan. We moeten hierover leren praten zonder oordeel en met empathie.

De avond begint met “Brief aan mijn broer” voorgelezen door Jolanda.

Na de voorstelling volgt een debat over dit thema met een panel bestaande uit Emi Sikkelman, een vrouwelijke kastelein uit de binnenstad, twee ervaringsdeskundigen, Jolanda Bergsma van Centrum Seksueel Geweld Zwolle, Dorrit de Jong, wethouder van de gemeente Zwolle, Henriette van Bruel een GGD medewerker en Yael Korse, theatermaker.

Het debat wordt geleid door Maaike Brunekreef.

Deze avond is onderdeel van het programma rondom de expositie HEAR ME NOW Zwolle – de expositie bij Stadkamer centrum te zien van 24 november tot 8 december.

Ik ben oké is gratis te bezoeken en duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.

Aanmelden kan op de website van de Stadkamer 

Adres Stadskamer:

Zeven Alleetjes 1a

8011 CV Zwolle
Tel: 038 421 7278
https://stadkamer.nl

HEAR ME

www.hear-me.nl

info@hear-me.nl