Verslag Marleen van den Hout – Int. Vrouwendag Zwolle

8 maart was weer een fantastische dag voor het ontmoeten en verbinden van vrouwen uit vele windstreken. Ik heb mijn hart opgehaald met oude bekenden en tevens leuke nieuwe contacten opgedaan. Erg leuk mijn kennis over gezond en laag ademen te mogen delen met dames, die er ook direct wat mee gedaan hebben en een enkeling zelfs nog steeds. Graag ben ik volgend jaar weer van de partij.

 

De locatie, het gebouw vind ik prettig. Op het spiritueel plein voel ik mij prima thuis – al was het een beetje een uithoekje. En dat is helemaal okay. Lekker veel ruimte per ‘stand’
De workshop ruimte en hoe dat was voorbereid was excellent! Heel prettig dat alles klaarstond. Echt super fijn. Werkte ook goed toen we er zaten.
Ik heb van de centrale programma’s niet veel meegekregen. Dat is ok moeilijk. Waar ben ik gewenst op welk moment? bij mijn standje, centraal of in de workshop? wil me graag in drieën splitsen op zo’n dag….
tip: het adres van de locatie was lastig te vinden in de puliciteit.
Die mag zeker in het ronde kader op de voorzijde van de folder. Landstede zit op veel plekken. De ontvangst was geweldig, uitleg van verschillende mensen gekregen over hoe wat en waar. Mooi! goede organisatie.
Het blijft een mooi evenement om jaarlijks te laten terugkeren en groeien…..
Daarvoor misschien nog meer vrouwen blijven activeren om hun netwerk te activeren om deel te nemen.
Samen op naar volgend jaar!
Marleen van den HoutMet hartelijke dank en groeten,
Marleen