Tineke Blokzijl

Tineke Blokzijl – voor introverte vrouwelijke ondernemers

Ik ben Tineke Blokzijl en ik help introverte (en gevoelige) ondernemers los te laten wat “hoort” en hun eigen ondernemerspad te kiezen om vanuit hun hart en intuïtie te gaan werken. Op HUN manier.

tineke blokzijlHeb jij dat nou ook, dat je je werk niet altijd even leuk meer vindt, terwijl je toch echt vol overtuiging voor je eigen bedrijf hebt gekozen omdat je mensen wilde helpen en weet dat je dat kunt? En betrap je je er misschien zo af en toe op dat je denkt, ik ga wel weer in loondienst werken? Of doe je heel hard je best om veel te netwerken en aan acquisitie te doen, maar voelt dat eigenlijk helemaal niet zo lekker? Spiegel jij je ook vooral aan extraverte ondernemers?

Alle bovenstaande vragen kon ik in het verleden met een volmondig JA beantwoorden. Inmiddels gelukkig niet meer. Sinds ik heb leren loslaten wat “hoort” en vanuit mijzelf ben gaan werken, is het vuurtje in mij weer opgelaaid en geniet ik weer volop van mijn werk. Nu die last van mijn schouders is, voel ik me vrij en kan ik helemaal mezelf zijn. Ik ben introvert en daar ben ik trots op en blij mee.

Dit gun ik jou ook, en ik wil je er graag bij helpen. Door een sparringpartner te zijn, een stok achter de deur, een steuntje in de rug, een vraagbaak, jouw persoonlijke coach.

 

Tineke Blokzijl-Haar
De Helling 19
7908 EP Hoogeveen

T: 06 – 150 900 77
E: tineke@tinekeblokzijl.nl

Awendan_tineke-blokzijl
Awendan.nl

Labels: