Marjanne Staal begrafenis onderneemster

Marjanne Staal Begrafenis Onderneemster

Zorgzaam en zorgvuldig; twee belangrijke woorden die staan voor onze manier van werken. Wij begeleiden u zo zorgzaam en zorgvuldig mogelijk en in alle openheid, bij de beslissingen die genomen moeten worden als een dierbare is overleden.

Marjanne staalGeboeid door de sfeer 
Mijn naam is Marjanne Staal en ik ben geboren op 18 december 1959. Na jarenlang met plezier in de reclamewereld te hebben gewerkt was ik, na een periode van ziekte en persoonlijke verliezen, toe aan een nieuwe richting in mijn leven. Ik besloot de opleiding te gaan volgen voor uitvaartverzorgster, een vak waar ik al langer in geïnteresseerd was. Van kinds af aan liep ik regelmatig over begraafplaatsen en was ik geboeid door de sfeer die er hing.

Betekenisvol op een kwetsbaar moment
Na de opleiding ben ik op 1 januari 2004 gestart met mijn bedrijf in uitvaartverzorging, waarbij de persoonlijke begeleiding centraal staat. In mijn werk als uitvaartverzorgster spreken vooral het persoonlijke contact met nabestaanden en het betekenisvol bezig zijn met mensen op een kwetsbaar moment van hun leven mij aan. Ze bij te kunnen staan en ze zo nodig de praktische zaken uit handen te nemen. In de dagen na het overlijden en tijdens de uitvaart ben ik hun enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met hen.

Al meer dan 10 jaar
Inmiddels ben ik al weer meer dan tien jaar werkzaam als uitvaartverzorger en ik vind het elke dag weer mooi om te merken dat dit vak echt bij me past. Ik doe dit werk met betrokkenheid en dat schenkt zo veel voldoening.

bron:marjannestaal.nl/over-mij

 

Marjanne Staal Uitvaartverzorging

Koperslagerstraat 99
8043 EM Zwolle
T. 06 109 669 39

info@marjannestaal.nl

Labels: